• Aandacht voor het afscheid
    Uitvaartverzorging in Groningen, Friesland en Drenthe
    Bel nu 06-51421477
  • Aandacht voor het afscheid
    Uitvaartverzorging in Groningen, Friesland en Drenthe
    Bel nu 06-51421477
Recensies
Een mooier afscheid konden wij niet wensen voor Jeroen. Het voelde goed met respect, aandacht en de wensen werden vervuld. Heel veel dank.
Jan Dirk en Martine. - Groningen
Onze moeder bleek achteraf niet voldoende verzekerd te zijn. Doordat hier rekening mee gehouden werd heeft onze moeder een warm en respectvolle uitvaart gekregen
Familie van Dijk -Appingedam
Wij hebben haar ervaren als een warme vrouw, door haar vakkundigheid heeft ze ons gewezen op allerlei zaken waar we de tijd voor kregen om over na te denken. Hierdoor is een waardevol afscheid ontstaan.
Familie Mus -Haulerwijk
We waren helemaal verslagen van verdriet en hadden het gevoel niet meer na te kunnen denken. Door allerlei dingen aan te roeren heeft Ria ons door de dagen heen geholpen er ontstond uiteindelijk een mooie uitvaart. We zijn haar daar dankbaar voor.
Hans en Ilse - Bedum
We hebben een goede herinnering aan je over gehouden hoe je ons steunde in deze moeilijke tijd. We zullen je nooit vergeten.
Glynnet en Lex - Groningen
Na het overlijden van moeder hebben we je ook weer gebeld toen vader was overleden. Het voelde vertrouwd alsof je ons kende. Je bent respectvol en betrouwbaar, bedankt.
Familie Fokkens -Leek
Al dagen ging het slecht met moeder maar haar hart gaf het niet op. We hebben de dagen benut door alvast dingen te regelen. Je kwam elke dag langs. Dit gaf ons meer rust toen ze uiteindelijk stierf. Het was goed zo en uitstekend verzorgd.
Roelof - Ten Boer
Bij het overlijden van mijn moeder hebben we heel bewust gekozen voor een kleine begrafenisonderneming in de omgeving. De aandacht en de goede begeleiding van mevrouw Ria Harkema hebben wij als zeer prettig ervaren. Zij is heel professioneel, maar straalt ook betrokkenheid en warmte uit en dat is hetgeen een ieder nodig heeft bij het overlijden van een dierbare.
A.L.M. de Boer-Wiersema-Grijpskerk
Wij zijn heel tevreden over de verloop van de uitvaart.
Nogmaals bedankt voor de goede zorgen en het meedenken.
Zodat de uitvaart goed is verlopen.
Fam.Haaima/ Fam.Bos- Groningen
Mijn moeder en ik willen jou bedanken voor alles wat je hebt gedaan en uitgevoerd om de begrafenis van mijn vader zo goed te laten verlopen.
Fantastisch gewoon, we kijken terug op een mooie dienst. Bedankt daarvoor.
Henry en moeder Meertens-Groningen/Hoogezand
Ik wil Ria bedanken voor haar warme, professionele en voortvarende aanpak bij het overlijden van mijn tante.
M. Jelsema-Grijpskerk
De combinatie van je oprechte zorgzaamheid en kordaatheid en je aandacht voor ons als familie als ook voor het proces van afscheid nemen, heeft gemaakt dat we onze lieve moeder geen beter afscheid hadden kunnen geven. Ontzettend bedankt, je doet je naam van je onderneming eer aan.
Louise Geersing-Zuidhorn
Als je voor het eerst een afscheid moet regelen weet je niet waar je moet beginnen, Ria heeft ons hierbij erg geholpen en ons er doorheen gesleept. Samen hebben we er een mooi afscheid van gemaakt voor onze moeder/schoonmoeder. 3 week later kwam Ria helaas weer bij ons.

Wederom samen weer een mooi afscheid van gemaakt voor onze vader/schoonvader. Het voelde gelijk goed en vertrouwd alsof zij die week even bij onze familie hoorde. Ria is erg zorgzaam, betrokken en professioneel. wij zijn haar erg dankbaar voor de 2 mooie waardevolle afscheidsdiensten.
Ronnie en Daisy Benjamin- Eenrum
Bij het toch nog plotseling overlijden van mijn levenspartner Franz had ik mij geen beter en zeer betrokken uitvaartbegeleidster
Ria Harkema-Groen kunnen wensen. Mijn eigen inbreng en hem een waardig uitvaart kunnen geven.
Marga Vorenkamp- Lauwerzijl
Hartelijk dank voor de begeleiding in de eerste week na het overlijden van mijn man. Je was een stille kracht die mij heel veel werk uit handen heeft genomen in deze moeilijke tijd.
Ria Frieling-Hoek- Annen
Wij willen je even bedanken voor alle goede zorgen bij het overlijden van onze moeder en oma. Het was allemaal heel goed geregeld , heel waardevol voor ons.
familie van Oort-van der Veen-Groningen
De bijeenkomst voor Magda hebben we allemaal als uiterst waardevol en waardig ervaren: dank voor de rust die je hebt gebracht die als sterke ondersteuning heeft gevoeld.
Teun en Tiety van Duinen- Zuidhorn
Lieve Ria In overleg met mijn ouders, kinderen en jij zijn wij met zijn allen tot een liefde en respectvolle afscheid kunnen komen. Ik dank je daarom ook voor je steun, respect, adviezen en medeleven in deze moeilijke tijd!
Agnes van Bergen- Leens
Toen onze moeder is overleden heeft Ria alles perfect geregeld, wij zijn haar zeer dankbaar.
Familie Tichgelaar-Groningen
Door de inzet van Ria is de uitvaart van onze vader en opa verlopen zoals wij het wilden.
Wij bedanken haar voor de goede zorgen.
Familie Smit- Eenrum
Op het moment dat het nodig was, stond jij voor ons klaar.
Ik wil je bedanken voor je goede zorgen richting papa, ons en de crematie. Je hebt een bijzonder beroep en daar heb ik respect voor.
Wendy, Connor en Baukje -Aduard
Bij de uitvaart van eerst mijn moeder en twee maanden daarna mijn vader heeft Ria als buurvrouw en vriendin van mijn ouders, het allemaal prima verzorgt. Ik had nog niet eerder zoiets meegemaakt, maar voor alle vragen en problemen kon ik bij Ria terecht. Daardoor is het voor beide ouders een uitvaart geworden, zoals zij het volgens mij graag gehad zouden willen hebben. Klein, maar warm .

Ria bedankt voor alles.
Ellie Mollema-van der Wal - Oldehove
Lieve Ria, Je hebt het mogelijk gemaakt om een gepast afscheid voor mijn moeder te realiseren, warm en respectvol. Je hebt ons gesteund, gewezen op bepaalde zaken, en ons een vertrouwd gevoel gegeven. We zijn blij dat we je hebben leren kennen als een lieve zelfverzekerde, meedenkende vrouw. Zo fijn dat jij dit voor ons kon regelen.
Familie Ritzema, Grijpskerk- Hummel- Oldehove
Wij hebben Ria gebeld om de uitvaart van onze moeder en oma te begeleiden. De website sprak ons heel erg aan geen grote organisatie korte lijnen persoonlijk contact. Dit werk daar is zij helemaal in thuis, zo lief en warm en aan al onze wensen werd voldaan Elke dag is zij even bij onze moeder geweest of alles nog in orde was. Wij zijn zeer tevreden over haar vakkundigheid en zeer professioneel!!!Deze uitvaart was best bijzonder en is in hele goede banen geleid onze dank is dan ook groot. Ria bedankt voor alles.
Liefs Jan en Titia Bolt - Eenrum
Wij willen u hartelijk willen danken voor de goede, efficiënte en warme uitvoering van de uitvaart van onze tante.
Alles was goed geregeld.
Gerard en Aukje Slootweg - Limbrecht
Nu de mist een beetje is opgetrokken wil ik in navolging van Michel
en ik denk ook namens René, je heel hartelijk bedanken voor de wijze
waarop jij de uitvaart van Marjanne hebt georganiseerd en begeleid.
Boelie van den Berg - Groningen
Vanaf het begin zo goed bij het proces aanwezig geweest. Heel erg mee denkend en mee levend.
Altijd als we wat nodig hadden werd het gelijk en goed geregeld.
Roelof, Stefan en Janne -Groningen
Ria neemt de tijd en is een warme persoonlijkheid. Ze geeft een fijne begeleiding, hierdoor ontstond er ruimte voor onze eigen invulling. Mede door haar kennis, ervaring en betrokkenheid kunnen wij terugkijken op een goede afscheidsweek en een mooie, persoonlijke uitvaart. Haar bedrijfsnaam maakt ze zeker waar. Er is ruim “aandacht voor het afscheid”.
Familie Rigtering - Winsum
Door de jaren heen heb ik ook verlies meegemaakt waaronder mijn ouders. Ik heb hun uitvaart verzorgd omdat ik hun wensen als geen ander kende. Het afscheid die zij hebben gehad was er een die precies bij hen hoorde. Niet altijd makkelijk maar blij dat ik heb kunnen doen.
Ria Harkema
Contact
Aandacht voor het afscheid
Ria Harkema-Groen

M: 06-51421477
T: 0594-597551