• Aandacht voor het afscheid
    Uitvaartverzorging in Groningen, Friesland en Drenthe
    Bel nu 06-51421477
  • Aandacht voor het afscheid
    Uitvaartverzorging in Groningen, Friesland en Drenthe
    Bel nu 06-51421477
Over mij
Ria Harkema - Groen

Aandacht voor het afscheid wordt geleid door Ria Harkema – Groen. Samen met haar collega-ondernemers staat zij 24 uur per dag en 7 dagen in de week klaar om zo snel mogelijk nabestaanden van dienst te zijn. Het werkgebied is Groningen, Friesland en Drenthe.

Ook ben ik werkzaam voor uitvaartvereniging Eenrum. Als u aangesloten bent bij een uitvaartvereniging, kunt u ook gebruik maken van mijn diensten. U bent vrij in het kiezen van een uitvaartverzorger.

Ik heb meer dan twintig jaar ervaring in de uitvaartbranche. Eerst heb ik een aantal jaren voor een grote onderneming gewerkt en ben daarna voor mijzelf begonnen. “Het is me in die jaren duidelijk geworden wat ik belangrijk vind. Voor mezelf en voor de nabestaanden.” Niet op tijd staan en de ruimte geven voor eigen inbreng staat hierbij voorop.

Ruimte voor verdriet
De uitvaartbranche en alles wat daarbij komt kijken is mij echt op het lijf geschreven. In 2003 heb ik mijn vakdiploma behaald en daarna ben ik gaan werken als uitvaartverzorgster.
Roeping
Het uitvoeren van mijn werk doe ik met volle overtuiging. “ik begeleid de nabestaanden met overgave én in de wetenschap dat ze een afscheid maar één keer goed kan doen.” Eerlijkheid, vakkundig en kwaliteit.

Contact

Aandacht voor het afscheid
Ria Harkema-Groen

M: 06-51421477
T: 0594-597551
Contact