• Aandacht voor het afscheid
    Uitvaartverzorging in Groningen, Friesland en Drenthe
    Bel nu 06-51421477
  • Aandacht voor het afscheid
    Uitvaartverzorging in Groningen, Friesland en Drenthe
    Bel nu 06-51421477
Locaties
Na 21 jaar ervaring heb ik in veel plaatsen een uitvaart mogen verzorgen. Ik woon zelf op het platteland en ken daardoor de gebruiken en spreek de taal. Ik kan voor u de uitvaart verzorgen, ongeacht waar u verzekerd bent of bij welke uitvaartvereniging u aangesloten bent.
Op de volgende plaatsen ben ik bekend me het begeleiden van een uitvaart:

Winsum, Adorp, Sauwerd, Baflo, Rasquert, Wehe-Den hoorn, Kloosterburen, Warfhuizen , Zoutkamp, Leens, Houwerzijl, Lauwerzijl, Kommerzijl, Mensingeweer, Eenrum, Ulrum, Zuurdijk, Pieterburen, Oldehove, Niehove, Grijpskerk, Zuidhorn, Aduard, Uithuizen.

Groningen , Eelde, Haren, Glimmen , Roden, Peize , Leek, Paterswolde, Hoogkerk, Eelderwolde, Zuidwolde, Appingedam, Bedum, Onderdendam.
Natuurlijk kan ik u ook in omringende plaatsen voor u klaar staan. U kunt altijd een vrijblijvend gesprek met mij aangaan of een wensenboekje aanvragen.
Contact
Aandacht voor het afscheid
Ria Harkema-Groen

M: 06-51421477
T: 0594-597551